Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, în contact cu slătinenii
21.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 161

Pe lângă proiectele proprii care asigură dezvoltarea orașului, Primăria Municipiului Slatina se află în contact permanent cu locuitorii orașului. Zeci de oameni vin săptămânal în audiențele primarului sau ale viceprimarilor pentru a-și spune problemele și pentru a găsi soluții de rezolvare. Potrivit datelor oficiale, cele mai multe griji ale oamenilor se concentrează pe zonele de social și de patrimoniu.


 Încă din 2016, strategia de dezvoltare a municipiului Slatina a propus o schimbare în bine a traiului de zi cu zi al oamenilor. Au fost demarate investiții în toate sectoarele de activitate, iar oamenii au lăudat și criticat deopotrivă inițiativele administrației locale. Totuși, locuitorii orașului se lovesc și de alte probleme, care nu țin de lucrările ample de dezvoltare demarate. Datele statistice ale Primăriei Slatina arată că zeci de oameni se înscriu săptămânal în audiențele reprezentanților administrației locale pentru a găsi soluții de rezolvare la toate problemele cotidiene.
În ceea ce privește clasamentul nemulțumirilor în rândul slătinenilor, cele mai multe solicitări au fost pe asociațiile de proprietari, fiind urmate de cele sociale și cele de patrimoniu.
Reprezentanții administrației locale au mai adăugat că oamenii pot veni cu încredere la sediul primăriei pentru a se înscrie la audiențe și spun că, de fiecare dată, vor încerca să găsească o variantă de rezolvare rapidă a problemelor slătinenilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE