Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sportul slătinean, la mâna CNI
20.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1237

Sportul slătinean reușește să supraviețuiască și fără investițiile Companiei Naționale de Investiții. Promisiunile de dezvoltare a sportului la Slatina au fost făcute, însă procedurile au fost îngreunate și uitate de cei de la CNI. Chiar dacă Primăria Slatina și-a achitat partea de cofinanțare, atât în ceea ce privește Sala Polivalentă, cât și Stadionul „1 Mai”, proiectele au rămas la un stadiu incipient și nimeni nu știe când se vor termina aceste lucrări.


 Fie că vorbim de fotbal sau de handbal, CSM Slatina reușește să obțină rezultate în condiții vitrege. Uitați de Compania Națională de Investiții, slătinenii așteaptă, în continuare, ca lucrările la Sala Polivalentă să înceapă. Chiar dacă Primăria și-a achitat partea de cofinanțare de 1,7 milioane de lei, proiectul a rămas blocat în birourile celor de la CNI. Reprezentanții administrației locale fac mereu presiuni pentru a da startul acestor lucrări, însă decizia finală aparține în totalitate strategiei de dezvoltate a Companiei Naționale de Investiții.
O altă promisiune uitată în sertare este și modernizarea Stadionului „1 Mai”, acolo unde construcția actuală se află în proces de degradare.
CSM Slatina evoluează, în acest moment, cu o echipă de handbal în Liga Florilor și cu o echipă de fotbal, în Liga a II-a.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE