Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Se refac marcajele rutiere
20.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 201

A început refacerea marcajelor rutiere, la Slatina. Angajații Serviciului DASIP revopsesc trecerile de pietoni și marcajele longitudinale, care s-au degradat din cauza intemperiilor vremii. Se intervine cu prioritate în zona școlilor, dar și pe bulevard, unde sunt luate la rând trecerile pentru pietoni.


 Primăria municipiului Slatina, prin serviciul Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, a demarat acțiunea de refacerea a marcajelor rutiere pe străzile orașului. Întrucât siguranța traficului este o prioritate pentru autoritățile locale, vor fi revopsite toate trecerile de pietoni și marcajele degradate, pentru a fi cât mai vizibile și sigure în trafic.
Această acțiune are loc în fiecare primăvară, la Slatina. Reprezentanții DASIP spun că folosesc pentru refacerea marcajelor pietonale și longitudinale, atât vopsea clasică, dar și vopsea bicomponentă.
Angajații DASIP vor să finalizeze această acțiune cât mai repede, pentru ca de Sărbătorile de Paște orașul să aibă marcaje rutiere mai vizibile, iar traficul pietonal și cel al mașinilor să se desfășoare în cele mai bune și sigure condiții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE