Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina|„Curățenia de primăvară”, pe străzi și trotuare
19.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 135

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina a demarat luna curățeniei de primăvară. Astfel, în toate cartierele orașului au loc acțiuni de salubrizare a străzilor și trotuarelor. Astăzi, echipele de la Salubris s-au aflat pe străzile Profesor Marin Andreian și Înfrățirii, unde au curățat și igienizat întreaga zonă.


 Primăria municipiului Slatina a demarat "Luna curățeniei de primăvară 2023". Este o amplă acțiune de salubrizare a străzilor, trotuarelor și spațiilor verzi, din toate cartierele orașului. Zilnic, echipele de la Salubris merg pe fiecare stradă din oraș, pentru o curățenie generală de primăvară.
„Vă anunțăm că în perioada 13.03-13.04.2023, în orașul nostru se va derula "Luna curățeniei de primăvară 2023", o amplă acțiune de salubrizare a străzilor și trotuarelor. Este cea mai importantă acțiune de curățenie în toate cartierele municipiului, care va cuprinde următoarele activități:
-curățarea rigolelor;
-măturarea manuală și mecanizată a străzilor și trotuarelor;
-greblarea zonelor verzi;
-întreținerea și igienizarea cursurilor de apă;
-ridicarea depozitărilor accidentale;”, transmite, municipalitatea, printr-un comunicat de presă.
Acțiunile de măturat, spălat și întreținere a căilor publice (carosabil și trotuare), precum și salubrizarea spațiilor verzi, a parcurilor și a aleilor, se vor executa de către operatorul serviciului de salubrizare SC Salubris SA, în tandem cu SC Dezvolatare Urbană Slatina SRL.
Totodată, reprezentanții municipalității fac apel la proprietarii de mașini, ca în această perioadă să nu le mai lase pe carosabil pentru a permite accesul echipelor de salubrizare.
„Vă atașăm graficul cu toate zonele privind curățenia de primăvară, rugând proprietarii de autovehicule să asigure eliberarea carosabilului pentru a facilita intervenția utilajelor de salubrizare”, apare în comunicatul Primăriei Slatina.
Curățenia de primăvară se face de Societățile Salubris și Dezvoltare Urbană Slatina. În timp ce primii spală și igienizează străzile și trotuarele, ceilalți curăță copacii și îngrijesc toate spațiile verzi.
În cazul apariției precipitațiilor, programul de curățenie va fi suspendat, urmând să fie reluat atunci când starea vremii va permite acest lucru. Curățenia de primăvară are loc în fiecare an, la Slatina, de obicei, înaintea Sărbătorilor de Paște.
Graficul cu zonele în care se acționează poate fi găsit pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE