Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Panouri fotovoltaice la Școala 11
19.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 152

Anul 2023 este un an al schimbării pentru Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina. Pe lângă construirea unui corp nou de clădire, conducerea unității de învățământ are în plan reducerea costurilor la energie electrică, prin amenajarea de panouri fotovoltaice. Potrivit proiectului Primăriei Municipiului Slatina, Școala 11 se numără printre instituțiile care vor beneficia, în curând, de energie verde.


 Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina este una dintre cele mai mari și mai moderne unități de învățământ din oraș. Pentru a putea face față costurilor la energie electrică, ținând cont și de planurile de construire a unui nou corp de clădire, Primăria Slatina a început procedurile de amplasare de panouri fotovoltaice.
Directorul unității de învățământ a mai adăugat că banii economisiți vor fi reinvestiți în lucrări de reparații și de modernizare.
Primăria Slatina demarează constant proiecte pentru reparații, modernizări și investiții în domeniul educației. Aproape toate lucrările din școlile slătinene sunt finanțate cu bani de la bugetul local.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE