Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Începe asfaltarea străzilor sparte
16.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 380

Primăria Municipiului Slatina va începe programul de asfaltare a tuturor străzilor afectate din oraș. Concret, toate tronsoanele de drum care au fost sparte din cauza lucrărilor Companiei de Apă Olt vor intra într-un amplu proiect de reabilitare. Mai mult decât atât, reprezentanții administrației locale anunță și continuarea lucrărilor pentru supralărgirea străzii Pitești.


 Intervențiile Companiei de Apă Olt pe partea carosabilă au creat o serie de nemulțumiri pentru șoferii slătineni. De aceea, Primăria Slatina a dat startul unui program amplu de reabilitarea a tuturor tronsoanelor afectate. Prezent în emisiunea Reporter 24 de la OLT Tv, viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, a anunțat că toate străzile care au fost sparte din cauza lucrărilor CAO vor fi reasfaltate.
Tot la capitolul de infrastructură se anunță lucrări și pe strada Pitești. Concret, lucrările de supralărgire a tronsonului care asigură ieșirea către Valea Mare și către Drumul Expres, vor fi continuate din această primăvară.
Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiective modernizarea infrastructurii rutiere ale celor mai afectate tronsoane din oraș, dar și decongestionarea traficului greu din zonele periferice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE