Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Începe asfaltarea pe Aleea Lalelelor
15.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 135

Zonă cuprinsă între străzile Crișan, Primăverii și Unirii va fi prima pe care Primăria Slatina o va repara după lucrările de intervenție ale Companiei de Apă Olt. Potrivit edilului Emil Moț, utilajele au început modernizarea carosabilului și a parcării de pe Aleea Lalelelor, termenul de execuție fiind de aproximativ 4 luni.


 Odată cu finalizarea lucrărilor de schimbare a conductelor de apă și canal demarate de angajații CAO, Primăria Slatina a dat startul proiectului de reasfaltare a zonelor afectate. Recent, utilajele și muncitorii Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au apărut deja pe Aleea Lalelelor, acolo unde se urmărește atât modernizarea părții carosabile, cât și a trotuarelor din această zonă.
„Dragi slătineni,
Am început lucrările de reabilitare pe strada Aleea Lalelelor, în arealul cuprins între străzile Crișan - Primăverii - Unirii, inclusiv zona aferentă blocului FB5.
Precizez faptul că, lucrările de asfaltare au fost demarate în acest moment, întrucât s-a așteptat finalizarea intervențiilor Companiei de Apă Olt de înlocuire a conductelor de apă din zona mai sus menționată.”

Primarul Slatinei a mai adăugat că scopul acestor lucrări nu este doar reabilitarea craterelor lăsate de angajații CAO, ci și rezolvarea mai multor probleme din această zonă.
„Alte obiective urmărite sunt: realizarea capacității portante a străzii, rezolvarea scurgerii apelor, realizarea semnalizării rutiere, a siguranței circulației rutiere și pedestre și realizarea lucrărilor de protecția mediului executate conform standardelor și normativelor legislative în vigoare.”
Potrivit proiectului, intervențiile în teren se vor derula pe o perioadă de 4 luni și vor viza strada Aleea Lalelelor, parcările adiacente și trotuarele, suprafața totală propusă pentru reabilitare fiind de aproximativ 8.000 mp.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE