Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se extinde rețeaua de iluminat pe încă o stradă din Slatina
01.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 592

Continuă extinderea rețelei de iluminat public și stradal și anul acesta la Slatina. În ultima ședință de consiliu local a fost aprobat proiectul de hotărâre privind extinderea rețelei de iluminat pe strada Profesor Marin Andreian. Valoarea investiției demarate de Primăria municipiului Slatina se ridică la aproximativ 94.000 lei.


 Încă o stradă din municipiul Slatina va avea iluminat modern. Este vorba despre strada Profesor Marin S. Andreian care, în prezent, este deficitară la acest capitol. În ultima ședință de consiliu local a fost supus spre aprobare proiectul de hotărâre privind extinderea rețelei de iluminat public și stradal. Potrivit reprezentanților Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina, investiția este una importantă și extrem de necesară pentru această zonă a orașului.
Conform DASIP, pe această stradă, rețeaua de iluminat public va fi extinsă cu aproape 400 de metri. Vor fi montate 12 aparate de iluminat cu LED 36W, eficiente din punct de vedere energetic şi luminotehnic. Becurile vor avea un grad de protecție ridicat la apă și praf, o întreţinere facilă şi costuri mici.
Reprezentanții DASIP spun că realizarea unui iluminat corespunzător în zonă este necesar pentru: reducerea cheltuielilor indirecte, reducerea numărului de accidente pe timp de noapte, reducerea riscului de accidente rutiere , reducerea numărului de agresiuni contra persoanelor și îmbunătăţirea climatului social, prin creşterea siguranţei activităţilor pe durata nopţii.
Investiția se ridică la aproximativ 94.000 lei.
Tot anul acesta, Primăria are în plan extinderea rețelei de iluminat pe alte trei străzi din Slatina: Tunari, Orhideelor și General Aurel Aldea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE