Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Moț, flori și îmbrățișări de 1 martie
01.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 222

Primarul Slatinei, Emil Moț, împreună cu echipa sa, a ieșit, ieri, pe stradă, pentru a oferi flori doamnelor și domnișoarelor. Chiar dacă vremea a fost mohorâtă, edilul orașului a reușit să aducă zâmbete pe chipurile tuturor femeilor pe care le-a întâlnit în drumul său.


 De 1 Martie, primarul Slatinei păstrează tradiția: a oferit flori doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia mărțișorului. Emil Moț și echipa sa au marcat, simbolic, începutul primăverii și, pe lângă flori, au dăruit zâmbete și gânduri bune sutelor de doamne și domnișoare întâlnite pe stradă.
Emil Moț a mărturisit că această acțiune are ca scop prețuirea tuturor reprezentantelor sexului frumos din viața fiecăruia dintre noi.
De mai bine de zece ani, Emil Moț animă bulevardul principal al Slatinei în prima zi de martie, aducând bucurie și zâmbete pe chipurile tuturor, mai ales că gestul de a oferi câte o floare este extrem de apreciat de toate doamnele și domnișoarele din municipiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024