Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Prima noapte de deszăpezire
26.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1891

Primul cod galben de vreme rea din această iarnă a scos drumarii în stradă. Noaptea trecută, la Slatina, utilajele de la deszăpezire au acționat pe toate străzile și trotuarele din oraș. Chiar dacă nu s-a depus strat de zăpadă, s-a intervenit cu material antiderapant pentru a nu se forma gheață.


 Noaptea trecută a fost cod galben de precipitații, polei și viscol în județul Olt. A nins viscolit și au fost temperaturi scăzute. Autoritățile au intervenit din timp cu material antiderapant, pentru a nu se crea probleme în trafic.
La Slatina, utilajele Salubris, firma contractată de primărie pentru deszăpezire, au acționat pe toate străzile și trotuarele din oraș.
Potrivit reprezentanților Primăriei Slatina, noaptea trecută utilajele au împrăștiat pe străzi și trotuare aproximativ 60 de tone de material antiderapant. Astăzi, traficul rutier și cel pietonal s-au desfășurat în condiții de iarnă, fără probleme. Drumarii rămân în alertă și pentru zilele următoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024