Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii de 10 de la Brâncoveanu, premiați
26.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 171

Zeci de elevi de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” care anul trecut, au obținut rezultate foarte bune la învățătură, au fost premiați de Primăria Slatina. Gala Campionilor ce a avut loc zilele trecute a fost și despre ei. Și-au primit mândri diplomele și și-au propus ca și anul acesta să obțină același rezultate la școală.


 Mândri de ei și de școala lor. Așa sunt elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina, pe care Primăria i-a premiat pentru rezultatele bune obținute la învățătură, anul trecut. Zeci de copii cu rezultate de excepție au urcat pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, la Gala Campionilor, pentru a-și ridica diplomele.
La premiere a fost prezent și directorul unității de învățământ care a spus că este mândru de elevii săi și le-a mulțumit organizatorilor pentru această inițiativă.
Aproximativ 1.400 de elevi au fost premiați, vineri, de Primăria Slatina, cu prilejul manifestărilor dedicate împlinirii a 655 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE