Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Valeru Ciurea│O viață în slujba artei
26.01.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 260

Cele mai valoroase personalități ale orașului au fost celebrate de Primăria Municipiului, la Gala Superlativelor. Printre acestea se numără și omul de cultură Valeru Ciurea, care s-a remarcat, de-a lungul timpului, ca un adevărat ambasador al artei slătinene.


 Un iubitor al culturii și o viață întreagă în slujba artei. Vorbim despre unul dintre cei mai importanți oameni de cultură ai orașului nostru: Valeru Ciurea, un iubitor al frumosului în toate formele sale și mai ales, un adevărat reprezentant al valorilor Slatinei și județului nostru. Pentru întreaga sa activitate, el a fost premiat la Gala Superlativelor.
Un om al tradițiilor și obiceiurilor, un pasionat de fotografie, de arte plastice, film și teatru, Valeru Ciurea a susținut, de-a lungul timpului, o activitate complexă și diversă în domeniul artei: de la dezbateri pe teme culturale tradiționale, la expoziții de artă și fotografie, până la pelicule de film și documentare.
Primăria Slatina a premiat fiecare om valoros al orașului nostru, care și-a lăsat amprenta asupra comunității și care a contribuit constant la viața culturală slătineană.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE