Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O viață dedicată Slatinei
23.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 249

Valorile Slatinei au urcat, seara trecută, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, unde a avut loc premierea laureaților, la 655 de ani de atestare documentară a orașului. A fost Gala Superlativelor, iar primăria municipiului a oferit diplome și trofee tuturor celor care au contribuit frumos în viața comunității locale. Medicul Mircea Șerbu a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului.


 În cadrul Galei Superlativelor au fost premiați toți cei care, prin munca și pasiunea lor, fac cinste orașului. Printre cetățenii de onoare ai Slatinei s-a aflat și medicul Mircea Șerbu. Distincția a fost oferită chiar de primarul Slatinei, Emil Moț, pentru întreaga implicare a medicului în viața comunității locale.
Mircea Șerbu nu a putut ajunge la eveniment, iar premiul său a fost ridicat de nepotul acestuia, medicul Tiberiu Spirescu, cel care încearcă să-i ducă mai departe pasiunea pentru istoria Slatinei.
Medicul Șerbu s-a născut pe 15 mai 1941, iar după absolvirea Facultății de Medicină de la Cluj a revenit în orașul natal, unde și-a început activitatea în cadrul Spitalului Județean Olt. Aici și-a dedicat întreaga viață, până la pensionare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE