Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Au sărbătorit nunta de aur
22.01.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 981

În cadrul „Galei Seniorilor”, manifestare organizată de Primăria Slatina, cele mai longevive cupluri au fost sărbătorite de autoritățile locale. Astfel, cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie au primit din partea municipalității diplome de fidelitate și premii în bani. Seara s-a încheiat cu un concert extraordinar susținut de îndrăgitul interpret Paul Surugiu-Fuego.


 „Gala Laureaților” ,eveniment organizat de Primăria Slatina cu ocazia împlinirii a 655 de ani de la prima atestare documentară, a continuat aseară cu „Gala Seniorilor”. Zeci de cupluri de aur ale Slatinei au fost recompensate pentru cei 50 de ani de căsnicie.
Seniorii Slatinei au povestit echipei Olt Tv cele mai frumoase, dar și cele mai grele situații în care s-au aflat în cei 50 de căsnicie.
Seara s-a încheiat cu un recital excepțional oferit de Paul Surugiu-Fuego.

„Gala Laureaților”, ediția a VII-a s-a încheiat în această seară cu „Gala Superlativelor”, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cetățenii de onoare, personalitățile orașului în medicină, cultură, economie și sport, dar și slătinenii care s-au remarcat în 2022.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE