Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premii numeroase pentru elevii de la „Eugen Ionescu”
23.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 717

Zeci de elevi cu cele mai bune rezultate la învățătură de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina au fost premiați de municipalitate. Cu ocazia împlinirii a 655 de ani de la prima atestare documentară, Primăria a organizat anul acesta Gala Laureaților, eveniment în cadrul căruia îi premiază pe cei mai buni elevi și pe oamenii valoroși, care s-au implicat în viața comunității locale.


 Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina are cu se mândri. Zeci de elevi au fost premiați pentru rezultatele foarte bune obținute la învățătură anul trecut. În cadrul Galei Campionilor, Primăria municipiului Slatina le-a oferit diplome lor, dar și profesorilor care i-au ajutat să ajungă la aceste rezultate.
De la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina au fost premiați 63 de copii care anul trecut au obținut media 10 la învățătură. În total, aproximativ 1.400 de elevi și profesori, sportivi și antrenori au fost premiați, vineri, de Primăria Slatina, cu prilejul manifestărilor dedicate împlinirii a 655 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE