Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ei sunt campionii Slatinei în sport
23.01.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 831

Fie că vorbim de karate, box, atletism, judo sau handbal, sportul este un domeniu în care slătinenii excelează. În cadrul Galei Campionilor din acest an, cei mai merituoși sportivi și antrenorii lor au fost din nou răsplătiți pentru munca și rezultatele aduse orașului nostru.


 Campionii Slatinei în sport au fost premiați de Primăria și Consiliul Local Slatina. După un an greu, cu muncă și determinare, sportivii de top ai orașului s-au remarcat în competițiile la care au concurat. Zilele acestea, când se împlinesc 655 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Slatina, autoritățile au premiat performanța sportivă cu diplome și sume de bani. Recompensa oferită de municipalitate îi motivează să se autodepășească, spun cei care au urcat pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.
Cu rezultate notabile se pot lăuda și sportivii secției de lupte greco-romane de la CSM Slatina.
Sportivii de la CSM Slatina - box - au dus numele orașului nostru peste hotare. Ei laudă inițiativa municipalității de a recompensa performanța sportivă.
2023 va fi un an plin de provocări pentru sportivi slătineni, cu participări la diferite concursuri naționale și internaționale, care vor debuta peste câteva săptămâni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE