Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de elevi și profesori premiați la „Gala Campionilor”
20.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1260

Dilpome, aplauze și multă recunoștință pentru elevii și profesorii din Slatina, care anul trecut au obținut rezultate foarte bune la competițiile școlare la care au participat. Astăzi a avut loc „Gala Campionilor” la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, iar Primăria Slatina i-a premiat pe acești copii minunați și pe dascălii lor, pentru rezultatele excelente obținute anul trecut.


 Zeci de elevi slătineni și profesorii lor au fost premiați, astăzi, la „Gala Campionilor”, eveniment organizat în cadrul „Galei Laureaților”, pentru rezultatele bune obținute anul trecut la școală. Evenimentul, organizat de Primăria municipiului Slatina, s-a desfășurat la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Printre elevii model ai Slatinei au primit astăzi diplome și cei de la Școlile Gimnaziale: „Vlaicu Vodă”, „Eugen Ionescu” și „Constantin Brâncoveanu”.
142 de persoane de la cele trei unități de învățământ din municipiul Slatina au fost premiate astăzi. În zilele următoare vă vom arăta și alți copii merituoși ai Slatinei, dar și pe profesorii lor, alături de care au muncit și au obținut rezultate excepționale la învățătură.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE