Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pădurea Strehareți│Noul punct de atracție al Slatinei
18.01.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 3343

Anul 2023 vine cu vești bune pentru slătinenii care vor să se bucure din plin de frumusețea naturii de la Pădurea Strehareți. După modernizarea ei completă, municipalitatea pregătește surprize noi pentru locuitorii orașului.


 Pădurea Strehareți a fost complet transformată, anul trecut, de Primăria Municipiului Slatina, iar pentru 2023 au mai rămas doar câteva lucruri de pus la punct, până ca ea să fie, din nou, unul dintre cele mai frumoase și căutate locuri din oraș. Prezent în emisiunea Reporter24 de la Olt Tv, viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu a vorbit despre planurile autorităților pentru Pădurea Strehareți.
Slătinenii se vor putea bucura, din nou, de activități în aer liber și de momente relaxante în natură. Mai mult decât atât, municipalitatea pregătește noi surprize, odată cu inaugurarea Pădurii de la Strehareți.
Pădurea Strehareți dispune, în acest moment, de un părculeț de joacă pentru copii, piste de biciclete, dar și un loc special amenajat pentru grătar și picnic. Toate aceste lucrări de modernizare fac parte din proiectul amplu al Primăriei Municipiului Slatina de a pune Pădurea Strehareți, din nou, în valoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE