Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Educație|Rezultatele de excelență ale Slatinei
17.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1290

Anul 2022 a fost unul cu rezultate foarte bune pentru Centrul Județean de Excelență Olt. Elevii și profesorii au obținut numeroase premii și medalii naționale și internaționale la concursurile de profil, iar aspirațiile pentru 2023 sunt și mai mari. Pentru munca lor, copiii și dascălii slătineni de aici se numără printre premianții Galei Campionilor, eveniment organizat de Primăria Municipiului Slatina.


 Centrul Județean de Excelență Olt a pătruns din ce în ce mai mult în topurile naționale și internaționale ale competițiilor naționale și internaționale de profil. Una dintre cele mai performante secții este cea de matematică, acolo unde dascălii Marius Perianu, Aurel Chiriță și Mariana Năsui au reușit să obțină rezultate deosebite la Open-ul Serbiei.
Și secția de fizică a înregistrat un an foarte bun. Pasiunea copiilor de aici, sub atenta îndrumare a profesorului Dumitru Combei, au reușit să se claseze în topul olimpiadelor și concursurilor naționale și internaționale.
2022 a fost un an cu realizări și pentru catedra de informatică și robotică, coordonată de profesorii Aurelian Preduț, Rodica Badea și Daniel Pietriș. Pentru toate aceste performanțe, profesorii și elevii de excepție ai Slatina vor fi premiați de Primăria Municipiului Slatina, vineri, în cadrul Galei Campionilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE