Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina se pregătește pentru atmosfera de Crăciun
01.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 654

O lună magică, în care luminile festive vor împodobi orașul, iar colindele vor răsuna în fiecare zi, astfel încât Moș Nicolae și Moș Crăciun să îi întâmpine pe micuții slătineni cu daruri dulci. Așa se pregătește Primăria Municipiului Slatina pentru luna decembrie, care pentru copii este luna cadourilor și a bucuriei.


 Slatina va intra în lumea de basm a Sărbătorilor de iarnă încă din prima zi a lunii decembrie. Orașul va îmbrăca haine festive, iar atmosfera de poveste va fi creată cu ajutorul a mii de beculețe colorate, ghirlande luminoase și ornamente de Crăciun.
Consiliul Local a aprobat, ieri, menținerea celor două proiecte de suflet: „Povestea lui Moș Nicolae” și „Desaga lui Moș Crăciun”, fiind alocați 175.000 lei pentru surprizele pregătite pentru prichindeii Slatinei.
„Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă și faptul că luna decembrie este considerată luna cadourilor, pentru a duce puțină bucurie în sufletele copiilor preșcolari ai acestui oraș, Primăria municipiului Slatina își propune oferirea de cadouri copiilor preșcolari şi elevilor şcolilor din oraș care vor veni să colinde angajații administrației locale.
Ţinând cont de rolul important pe care îl îndeplinesc obiceiurile, tradiţiile româneşti și credința populară conform căreia dintre obiceiurile calendaristice cele mai răspândite şi spectaculoase cu originea în credinţe şi mituri străvechi, sunt de bună seamă ciclurile legate de sărbătorirea Naşterii lui Iisus şi schimbarea anului, iar Primăria municipiului Slatina îşi propune orientarea priorităţilor elevilor către cultură şi tradiţii.”
Fiecare unitate de învăţământ preșcolar care doreşte să participe la aceste program va transmite Primăriei municipiului Slatina solicitare privind înscrierea în cadrul programului şi va comunica numărul de copii cu care doreşte să participe.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE