Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Investiții în educație
19.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 511

Primăria Municipiului Slatina continuă serie de investiții în școli. Administrația locală a aprobat un nou program de obiective de investiții publice în aproape toate unitățile de învățământ din oraș. Cele mai mari sume au fost date pentru extinderea spațiilor școlare.


 Banii pe care Ministerul Educației îi acordă prin costul standard pentru un elev sunt puțini, iar nevoile unităților de învățământ sunt din ce în ce mai mari. Așa se face că dezvoltarea învățământului slătinean revine tot în sarcina administrației locale. La Școala Gimnazială Nr.3 din Slatina, mult așteptatul proiect de extindere a corpului B cu încă un etaj va deveni realitate. Concret, aici se vor construi încă două săli de clasă, ceea ce va permite desfășurarea orelor de curs într-un singur schimb.
Pe lista obiectivelor de investiții din acest an a Primăriei Slatina pentru unitățile de învățământ se mai regăsesc:

- Achiziție centrala termica – Școala Gimnazială Nr.1
- Obținere autorizații de extindere – Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”
- Construire corp clădire nou – Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”
- Construire corp clădire nou – Școala Gimnazială „George Poboran”
- Construire corp clădire nou – Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”
- Construire teren de sport – Liceul Tehnologic „P.S. Aurelian”
Primăria Slatina demarează constant proiecte pentru reparații, modernizări și investiții în domeniul educației. Aproape toate lucrările din școlile slătinene sunt finanțate cu bani de la bugetul local, asigurându-se, astfel, un învățământ de calitate la standarde europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022