Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Infrastructura rutieră, în continuă transformare
12.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 867

Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiective modernizarea infrastructurii rutiere ale celor mai aglomerate tronsoane din oraș și decongestionarea traficului. Peste 60 de străzi și alei au fost reabilitate, iar, în acest moment, sunt în desfășurare alte lucrări.


Investițiile în infrastructură sunt o prioritate pentru Primăria Slatina. Autoritățile au alocat constant sume importante pentru acest domeniu, astfel încât slătinenii să circule în cele mai bune condiții. Prezent în emisiunea „De la stânga la dreapta” de la OLT Tv, directorul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, a vorbit despre obiectivele pe care au reușit să le atingă și care au adus un plus de confort traficului din oraș. Printre cele mai importante realizări se numără supralărgirea la patru benzi a străzii Drăgănești, care acum, preia tot traficul de pe Drumul Expres.
Reprezentanții DASIP Slatina se gândesc acum la o soluție viabilă pentru fluidizarea traficului la orele de vârf la intersecția dintre străzile Drăgănești, Ecaterina Teodoroiu și Recea. Claudiu Dascălu a explicat că, în viitor, este posibil ca ordinea acordării de prioritate să fie schimbată și, în zonă, să fie amplasate mai multe semafoare.
Municipalitatea dă asigurări că, după ce toate aceste lucrări vor fi încheiate, traficul din Slatina se va desfășura în cele mai bune și sigure condiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022