Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Cât costă închirierea unui loc de parcare?
12.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1198

Cât costă închirierea unui loc în parcările modulare amenajate de Primăria Slatina? Când vor fi date în folosință? Sunt doar două întrebări la care directorul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, Claudiu Dascălu, a răspuns, în cadrul emisiunii „De la stânga la dreapta”, de la Olt Tv.


Problema lipsei parcărilor va fi rezolvată la Slatina. Și asta pentru că municipalitatea va pune la dispoziția slătinenilor 500 de noi locuri de parcare în construcții modulare. Primele două astfel de parcări sunt finalizate, pe strada Teiului și Păcii.
Cele două parcări vor funcționa după ce vor fi branșate la rețeaua de energie electrică și vor primi avizul ISCIR, spun reprezentanții DASIP Slatina. Iată cât costă închirierea unui loc de parcare.
În total, Primăria Slatina a stabilit zece locuri din oraș în care pot fi construite parcări modulare de tip puzzle, a mai spus directorul DASIP Slatina, Claudiu Dascălu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022