Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gaze naturale în trei comune din Olt
11.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 243

Eveniment istoric, ieri, în sala Căminului Cultural de la Studina. Primarul localității, alături de edilii comunelor Grădinile și Brastavățu au lansat cel mai ambițios proiect: introducerea de gaze naturale. Oamenii sunt foarte mulțumiți și spun că este o ușurare pentru ei, mai ales că vor scăpa de povara lemnelor de foc. Branșarea la rețeaua publică de gaze va fi gratuită, însă instalația termică va fi plătită de locuitori.


Trei comune din județul Olt vor face pasul către civilizație. Este vorba de localitățile Studina, Grădinile și Brastavățu, care au lansat, ieri, proiectul de înființare a unui sistem inteligent de gaze naturale. Asta înseamnă că oamenii de aici vor avea acces la rețeaua de gaze și vor renunța la sistemele rudimentare de încălzire.
Oamenii sunt foarte încântați de faptul că, în sfârșit, vor scăpa de povara lemnelor de foc.
În cadrul acestui proiect, va fi construită o rețea de 130 de km de gaze naturale, la care pot fi branșate peste 3.700 de gospodării.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022