Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Pubele galbene, pentru deșeurile reciclabile
07.08.2022
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 504

Reciclarea este un concept modern în gestionarea deşeurilor, iar Slatina este pregătită să se alinieze regulilor de mediu ce definesc un „oraș verde”. Astfel, în municipiu a început amplasarea pubelelor galbene, destinate exclusiv deșeurilor reciclabile.


Reciclarea este foarte necesară, atât pentru protejarea mediului înconjurator, dar și pentru sănătatea fiecăruia dintre noi. Slatina trece la următorul nivel la capitolul reciclare, anunță primarul municipiului.


„Dragi slătineni,
După cum bine știți, conceptul de „oraș verde”, care pune pe primul plan sănătatea locuitorilor inclusiv prin limitarea poluării, face parte din prioritățile Primăriei Municipiului Slatina, sub egida mandatului meu.
Din aceste considerente, vă anunțăm cu bucurie faptul că începând de astăzi, am inițiat pe raza municipiului nostru acțiunea de alocare a pubelelor galbene, ce vor fi utilizate strict pentru deșeurile reciclabile.
Astfel, în fiecare zi de luni sau marți a săptămânii, operatorul de salubritate va ridica pubelele ce conțin gunoiul menajer, urmând ca în zilele de joi și vineri, reprezentanții acestuia să ridice gunoiul reciclabil”.
Emil Moț, primarul municipiului Slatina

Administrația municipiului îi roagă pe slătineni să respecte prevederile legale privind mediul înconjurător, precum și recomandările operatorului de salubritate și să predea, separat, deșeurile menajere de către cele reciclabile (deșeuri umede, carton/hârtie, plastic, fier, etc.) către operatorul de salubritate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024