Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Slatina Summer Film”, un real succes
08.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 472

„Slatina Summer Film”, ediția I, a fost un eveniment reușit, au spus deopotrivă, organizatorii și participanții. Muzică de calitate, preparate cu specific turcesc, filme difuzate în aer liber și o atmosferă veselă și relaxantă. Au fost ingredientele care au făcut ca acest eveniment organizat de Primăria Slatina, să fie unul de succes. Însă surprizele nu se opresc aici, a declarat pentru Olt Tv, primarul Slatinei, Emil Moț.


Au fost trei zile de voie bună și multă distracție în orașul nostru. A fost prima ediție a evenimentului organizat de municipalitate „Slatina Summer Film”. De vineri și până duminică, mii de oameni au venit în Parcul Tineretului pentru a degusta preparate turcești, a asculta muzică sau pentru a viziona filme. Emil Moț, primarul Slatinei s-a aflat printre cei prezenți la această manifestare.

Vara aceasta va fi plină cu surprize. Emil Moț îi invită la distracție pe slătineni, și nu numai.

În fiecare seară, de la ora 19:00, un DJ a animat atmosfera cu muzică de calitate.
Trupele One și Overbeat au oferit publicului prezent concerte incendiare.
La festival, slătinenii au putut savura din preparatele turcești.
„Casablanca”, „BD la munte și la mare” și „Dune” au fost filmele care au rulat pe ecranul uriaș, instalat în aer liber. O idee excelentă, au mărturisit cei care au venit să vizioneze peliculele.
Așadar, Parcul Tineretului din Slatina rămâne punctul zero al distracției, pe tot parcursul acestei veri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022