Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Compania de Apă Olt, investiții la Scornicești
28.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 422

Sunt lucrări ample în orașul Scornicești, la rețelele de apă și canalizare. Compania de Apă Olt a demarat un proiect pentru modernizarea a zeci de kilometri de rețele de apă și canal. Directorul general al companiei, Cătălin Ușurelu, spune că, în scurt timp, șantierul și disconfortul din oraș se vor încheia, iar condițiile de trai vor fi unele mult mai bune.


 Se lucrează în orașul Scornicești pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiții pe care Compania de Apă Olt le face în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020". Astfel, în timp ce pe străzi precum, Poștașului, Morii, Liliacului, Peneș Curcanu, Văii și Școlii, lucrările s-au finalizat, pe străzile, Rusciori, Giurgiului și Brutăriei, utilajele sunt în plină activitate.
"Lucrările pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în Scornicești sunt în plină desfășurare. Se văd investițiile Companiei de Apă Olt în acest oraș, pentru această comunitate. Vom moderniza complet infrastructura de apă și canalizare din oraș și respectăm promisiunea de a le aduce tuturor, la poartă, rețelele de apă și canalizare.
Oamenii din Scornicești merită să aibă un trai mai bun, mai sigur, mai sănătos. Noi investim azi pentru orașul Scornicești de mâine", este mesajul directorului general al Companiei de Apă Olt.
CAO investește în orașul Scornicești aproximativ 28 milioane de lei. Potrivit reprezentanților companiei, rețeaua de apă se extinde cu 20 de kilometri, iar rețeaua de canalizare cu 20, 7 kilometri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE