Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se circulă pe Centura Slatinei
28.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 685

Se circulă, de astăzi, pe Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești, de la Valea Mare și până la ieșirea din Balș. Sunt aproape 40 de kilometri de drum expres de mare viteză, pe care șoferii vor merge neîntrerupt. Ocolesc în acest fel municipiul Slatina și orașul Balș, fără a mai pierde timp în trafic, așa cum se întâmpla până acum.


 De astăzi se circulă pe centura Slatinei! Traficul a fost deschis circulației, în această dimineață, spre bucuria șoferilor care așteptau cu nerăbdare finalizarea lucrărilor la Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești. În prezența celor de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova și a autorităților locale și județene din Olt, Poliția Rutieră a deschis calea primelor mașini care au intrat pe Drumul Expres.
Un șofer a venit în mod special să aștepte deschiderea Drumului Expres pentru a fi printre primele mașini care circulă pe acesta.
Tronsonul 2 al Drumului Expres va avea și patru stații de încărcare pentru mașinile electrice.
În județul Olt continuă lucrările la Tronsonul 3 al Drumului Expres, care ține de la Valea Mare și până la Colonești. După ce va fi finalizat și acesta, pe întreg drumul de mare viteză vor fi montate camere de supraveghere. 700 de muncitori, 253 de autocamioane și 180 de utilaje au lucrat pe Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Este a doua centură a Drumului Expres, după cea de la Balș, care a fost dată în folosință în luna aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE