Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
De mâine, se circulă pe Centura Slatinei
27.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2401

Este oficial. Astăzi s-au încheiat lucrările pe Lotul 2 din Tronsonul 2 al Drumul Expres Craiova-Pitești, care ține de la Valea Mare și până la Piatra Olt și ocolește municipiul Slatina. Cu o lungime de peste 21 de kilometri, acest lot va fi deschis circulației, joi, 28 iulie. Așadar, Centura Slatinei este a doua a Drumului Expres, după ce în aprilie a fost deschisă circulației și centura ocolitoare a orașului Balș.


 Centura Slatinei este gata. De mâine, 28 iulie, va fi deschisă circulației. Lucrările s-au încheiat, astăzi, când a avut loc și o conferință de presă la sediul Consiliului Județean Olt, în care au fost prezentate datele generale ale proiectului. În prezența autorităților locale și județene, dar și a celor de la Secția de Drumuri Naționale, reprezentantului firmei care a monitorizat lucrările a anunțat că astăzi are loc recepția investiției.
Este a doua centură ocolitoare a Drumului Expres Craiova-Pitești, după ce în aprilie a fost dată în folosință și Centura Balșului. Vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan, a vorbit despre importanța acestei investiții pentru județ.
Lotul 2 al Tronsonului 2 traversează localitățile Piatra Olt. Găneasa, Slătioara, Milcov, Slatina și Valea Mare. Astfel, de mâine, pe Tronsonul 2 Balș – Slatina, cu cele două loturi ale sale, se va circula neîntrerupt, pe cei aproape 40 de kilometri de Drum Expres finalizați care traversează județul Olt.
Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova Pitești ține de la Slatina și până la Balș. Este împărțit în Lotul 1 - Balș-Piatra Olt, cu o lungime de 18,5 km și Lotul 2 - Piatra Olt-Slatina, cu o lungime de 21,35 km. Valoarea investiției se ridică la 1,45 de miliarde lei. În județul Olt mai rămâne de finalizat Tronsonul 3 al Drumului Expres, care ține de la Valea Mare și până la Colonești.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE