Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Când va intra Podul Olt în reabilitare?
27.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2357

Lucrările pentru modernizarea Podului Olt sunt în așteptare. Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina au anunțat, astăzi, că deocamdată a fost desemnată firma care face proiectarea, iar acum se așteaptă autorizația de construcție. Podul Olt, demult ieșit din garanție, nu va pica, ne-au asigurat, astăzi, autoritățile.


 Încă nu se știe când încep lucrările pentru reabilitarea Podului Olt. Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina au spus astăzi că soluția de ocolire a podului a fost rezolvată. Astfel, circulația se va desfășura pe Centura Slatinei, care va fi deschisă circulației de mâine, 28 iulie.
Podul Olt a fost construit în perioada 1888-1891. Este demult ieșit din garanție, deși traficul pe el este în continuare unul intens, atât ziua, cât și pe timp de noapte.
În urmă cu doi ani, un consorțiu italian a câștigat licitația pentru reabilitarea Podului Olt. După ce a cerut mai multe amânări pentru începerea execuţiei, în cele din urmă a solicitat în instanță rezilierea unilaterală a contractului. De atunci, reabilitarea podului de la Slatina a rămas în așteptare și nu se știe deocamdată când vor demara lucrările.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE