Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, ajutor pe caniculă
29.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 306

La Slatina sunt anunțate temperaturi extrem de ridicate, iar protejarea populației pe vreme de caniculă este prioritară pentru municipalitate. Astfel, în această perioadă, cele trei puncte de prim-ajutor amplasate în zonele aglomerate ale orașului vor fi funcționale. Aici, toți cetățenii afectați de caniculă pot beneficia de asistență medicală.


 Meteorologii au emis o atenționare de zile de foc, valabilă în această perioadă. Vor fi temperaturi mari, iar pentru a veni în sprijinul populației, Primăria Slatina prin Direcția de Asistență Socială pune la dispoziția acestora puncte de prim-ajutor.
Aceste centre moderne sunt amplasate în zonele aglomerate ale orașului.
De asemenea, aici, oamenii pot primi de la specialiștii din domeniu, informații cu privire la protecția pe timp de caniculă.
Slătinenii consideră că aceste puncte de prim-ajutor, amplasate de municipalitate, sunt extrem de benefice, mai ales că mulți dintre ei sunt nevoiți să se deplaseze în acele ore, în care soarele este extrem de arzător.
Centrele de informare și asistență medico-socială vor fi deschise în zilele în care există cod de temperaturi extreme în vigoare, în intervalul orar 10:00 – 18:00, de luni până vineri, iar sâmbăta între orele 10:00 – 14:00.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE