Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Se extinde iluminatul în zona industrială
23.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 294

Zona industrială a Slatinei va fi iluminată modern, în perioada următoare. Primăria municipiului va aproba, în ședință de consiliu local, proiectul privind extinderea sistemului de iluminat public în zona fabricilor de la ieșirea din municipiul Slatina către Brebeni. Astfel, cele două străzi, Drăgănești și Milcov, care sunt intens circulate, vor fi iluminate cu becuri cu led, a căror intensitate va fi reglată în funcție de trafic.


 Continuă modernizarea străzilor Slatinei. Nu doar asfaltarea și refacerea trotuarelor reprezintă o prioritate pentru autoritățile locale, ci și asigurarea unui iluminat corespunzător. Primăria va aproba, în următoarea ședință de consiliu local, proiectul Studiu de Fezabilitate și Indicatori Tehnico-Economici pentru obiectivul „Extinderea Sistemului de Iluminat Public în zona industrială a municipiului Slatina”. Proiectul prevede amplasarea a zeci de stâlpi de iluminat pe străzile Drăgănești și Milcov.
Potrivit reprezentanților Serviciului DASIP din cadrul Primăriei municipiului Slatina, intensitatea iluminatului va fi reglată în funcție de valorile de trafic.
Extinderea iluminatului va continua la Slatina. Mai sunt străzi în unele zone din oraș unde au fost extinse cartierele de case și urmează să fie introdusă rețea de iluminat public. Potrivit reprezentaților DASIP, au fost deja realizate studiile de fezabilitate și au fost aprobați indicatorii tehnico-economici. Urmează să fie alocat bugetul necesar pentru lucrări, după care va începe procedura de licitație.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022