Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Anghel Saligny”, accesibil pentru toți
22.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 88

Programul Național „Anghel Saligny” se apropie de final. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a anunțat că, în curând, va apărea și lista finală cu localitățile care vor beneficia de bani în cadrul acestui program. Noutatea acestui proiect este aceea că și localitățile cu o populație sub 2.000 de locuitori vor fi eligibile pentru a accesa fonduri.


Programul Național „Anghel Saligny” a pornit cu mici întârzieri față de termenul prevăzut inițial. Și asta pentru că partidele aflate la Guvernare nu s-au înțeles, în totalitate, în privința indicatorilor după care se vor aloca sumele pentru fiecare județ în parte. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat că, în curând, va fi făcută publică și lista finală cu localitățile care vor beneficia de acești bani.
Marius Oprescu a mai adăugat că au fost făcute mai multe modificări în ceea ce privește criteriile de eligibilitate. Așa se face că, acum, și localitățile cu o populație sub 2.000 de locuitori vor putea accesa aceste fonduri.
La împărțirea inițială a banilor din acest program, județul Olt a primit a doua cea mai mare sumă din țară, adică aproximativ 1,6 miliarde de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022