Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sunt așteptați să depună declarațiile pentru gunoi
21.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 145

Până la această dată, la Direcția Economică Slatina, au fost depuse aproximativ 27 de mii de declarații pentru stabilirea taxei de salubrizare. Chiar dacă termenul de declarare a expirat, aceste cereri pot fi depuse în continuare, spun reprezentanții instituției.


 Colectarea taxelor de salubrizare a intrat în grija administrației locale. Astfel, slătinenii au avut la dispoziție 60 de zile să depună acest document, fiind înregistrate mii de solicitări. Declarația de impunere pentru stabilirea taxei de salubrizare se poate depune în continuare și poate fi descărcată de pe site-ul primăriei sau poate fi solicitată la Direcția Economică a Primăriei Slatina.
Persoanele care dețin mai multe proprietăți sunt obligate să depună pentru fiecare imobil câte o declarație, fie că acesta este locuit sau nu.
În 2022, taxa de salubrizare este de 11,74 lei de persoană, lunar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022