Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Străzile din mai multe cartiere, reabilitate
21.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 535

Mai multe străzi din municipiul Slatina vor intra în modernizare, în perioada următoare. Unele vor fi construite de la zero, altele vor fi reabilitate și extinse, la fel și trotuarele care s-au degradat în ultimii ani. Printre acestea se află cartierele Ogrăzii și Satu Nou.


 Continuă modernizarea străzilor la Slatina. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina anunță că, în perioada următoare, mai multe străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare. Lucrările se desfășoară în cadrul aceluiași proiect în care este inclusă și modernizarea Pădurii Strehareți. Este un amplu program de reabilitare, demarat de autoritățile locale.
Potrivit reprezentanților DASIP, unele străzi vor fi construite de la zero, altele vor fi refăcute, la fel și trotuarele care s-au degradat în ultimul timp. Lucrările vor începe până la finalul anului.
În prezent se lucrează pe străzile Garoafelor și Zambilelor din cartierul Progresul din Slatina. Lucrările sunt la început, însă muncitorii spun că în aproximativ două luni vor fi gata. Locuitorii din zonă vor avea astfel mai mult confort, ambele străzi urmând să fie complet modernizate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE