Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Relaxare de vară în Parcul Tineretului
20.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 706

Vacanța de vară este mai frumoasă dacă o petreci în Parcul Tineretului. O spun cei care aleg să se relaxeze în această perioadă. Dacă bunicii stau pe băncuțe, la umbra copacilor, nepoțeii se dau cu bicicleta, joacă fotbal sau își consumă energia la locurile de joacă amplasate aici.


 Atât dimineața, cât și seara, Parcul Tineretului este vizitat de zeci de iubitori de natură. Sunt oameni de toate vârstele care aleg să se bucure de verdeață, liniște și mai ales de mult spațiu.
Covorul de iarbă din parc este numai bun pentru un picnic reușit.

Iar terenul de fotbal este perfect pentru un antrenament bun.
Totodată, în Parcul Tineretului sunt amplasate mai multe aparate de fitness, dar și o pistă de alergare de tartan. Sportul în natură vă va aduce beneficii uimitoare și veți avea un tonus bun pe parcursul întregii veri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022