Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Asfaltarea, în linie dreaptă
19.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4233

Marele proiect de infrastructură al Consiliului Județean Olt este încă în desfășurare. Rezultatele sunt vizibile în foarte multe localități oltene, iar lucrările sunt în grafic. Odată finalizate, cele două tronsoane vor lega sudul de nordul județului, oferind șoferilor o alternativă modernă și sigură pentru drumurile naționale.


 Consiliul Județean Olt are în administrare o rețea importantă de drumuri rutiere. Pentru anul 2022 a fost programată o serie de lucrări de asfaltare, amenajare și de întreținere de artere rutiere, care vor facilita traficul și vor prelua o parte din mașinile ce tranzitează drumurile naționale.
Strategia pe care autoritatea județeană o are dorește să lege sudul județului de zona de nord. Potrivit președintelui Consiliului Județean Olt, lucrările sunt în grafic și nu vor fi întârzieri.
După finalizarea acestor lucrări, satele oltene vor fi conectate între ele de drumuri județene la parametri europeni, șoferii fiind scutiți, în acest fel, de plata rovinietei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024