Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Asfaltarea, în linie dreaptă
20.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4168

Marele proiect de infrastructură al Consiliului Județean Olt este încă în desfășurare. Rezultatele sunt vizibile în foarte multe localități oltene, iar lucrările sunt în grafic. Odată finalizate, cele două tronsoane vor lega sudul de nordul județului, oferind șoferilor o alternativă modernă și sigură pentru drumurile naționale.


 Consiliul Județean Olt are în administrare o rețea importantă de drumuri rutiere. Pentru anul 2022 a fost programată o serie de lucrări de asfaltare, amenajare și de întreținere de artere rutiere, care vor facilita traficul și vor prelua o parte din mașinile ce tranzitează drumurile naționale.
Strategia pe care autoritatea județeană o are dorește să lege sudul județului de zona de nord. Potrivit președintelui Consiliului Județean Olt, lucrările sunt în grafic și nu vor fi întârzieri.
După finalizarea acestor lucrări, satele oltene vor fi conectate între ele de drumuri județene la parametri europeni, șoferii fiind scutiți, în acest fel, de plata rovinietei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022