Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Slatina City Run”, o ediție reușită
16.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 527

„Slatina City Run”, ediția a treia, a fost una reușită. În ciuda ploii din timpul concursului, la start au fost peste 200 de iubitori de mișcare. A fost multă energie pozitivă, muzică și o organizare exemplară la această competiție. Printre cei prezenți s-au aflat edilul Slatinei, Emil Moț și cei doi viceprimari ai municipiului.


 Mult așteptatul eveniment sportiv organizat de municipalitate, „Slatina City Run”, a avut loc duminică. Sute de concurenți din toate colțurile țării, susținători, dar și voluntari au fost prezenți la acest concurs excepțional de alergare. În mijlocul celor prezenți s-a aflat și primarul Slatinei, Emil Moț, care a venit însoțit de cei doi copii mai mari.

A fost o ediție reușită, spun cei care s-au ocupat de organizarea acestui eveniment.
Prezentatorul concursului „Slatina City Run” a fost cunoscutul actor Andrei Coman, care a mărturisit că s-a simțit foarte bine în orașul nostru, lăudând modul de organizare exemplar al concursului.
Organizatorii „Slatina City Run” promit ca celelalte ediții ale competiției să fie și mai atractive, cu noi surprize și mai mulți alergători.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022