Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Străzile din Slatina, iluminate economic
13.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 390

Primăria municipiului Slatina, prin Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, continuă proiectul pentru un iluminat stradal economic și eficient. Vor fi înlocuite toate becurile vechi cu unele cu led, ce asigură un flux luminos mult mai mare. Până în prezent, o parte dintre corpurile de iluminat stradal au fost deja înlocuite pe mai multe străzi din oraș, iar proiectul autorităților locale continuă în toate cartierele municipiului.


 Iluminat economic pe toate străzile municipiului Slatina. Este proiectul autorităților locale, pentru următorii ani. Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public și-a propus înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat vechi, cu unele ce reduc considerabil consumul de energie electrică. Este vorba despre becuri cu led care, pe lângă economia la electricitate, oferă și un confort mai mare locuitorilor orașului. Noile becuri au fost deja montate pe mai multe străzi din Slatina.
Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public spun că becurile economice au și alte beneficii.
Proiectul demarat de municipalitate, pentru un iluminat stradal economic și eficient, continuă în toate zonele orașului.
Confortul slătinenilor reprezintă o prioritate pentru autoritățile locale. Astfel, municipalitatea vrea ca în perioada următoare, întreg iluminatul public din Slatina să fie unul economic și eficient. Acesta va fi extins și în cartierele noi de case de la periferia orașului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE