Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina│Lucrări în toate cartierele
28.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 671

O serie de lucrări de reparații au loc, în această perioadă, în mai multe cartiere din Slatina, pentru refacerea asfaltului, a trotuarelor, aleilor și a bordurilor deteriorate. Angajații DASIP din cadrul Primăriei municipiului Slatina spun că aceste lucrări, care au loc în fiecare an, sunt necesare pentru reparația și întreținerea zonelor ce se degradează ori se distrug din diferite motive. Reparațiile au început deja și vor continua pe parcursul întregului an.


 Sunt lucrări ample, în această perioadă, în municipiul Slatina. În timp ce în unele zone sunt reabilitate blocurile și străzile, ori se construiesc noi locuri de parcare, în altele, autoritățile au început deja plombările și lucrările de primăvară. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina au verificat în cartierele orașului ce zone necesită reparații și au început deja lucrările. Este vorba despre refacerea carosabilului, a străzilor și a trotuarelor, a bordurilor degradate și a parcărilor.
Astfel de lucrări au loc în fiecare an și sunt făcute acolo unde nu este necesar un studiu de fezabilitate, spun autoritățile.
Anul acesta, noutatea este că s-a făcut deja un stoc de materiale necesare pentru plombări și reparații, anunță municipalitatea. Decizia a fost luată pentru ca lucrările să poată continua pe parcursul întregului an, inclusiv pe timp de iarnă.
Nu sunt făcute plombări și lucrări de reparații în zonele prinse în proiecte de reabilitare și modernizare, anunță Primăria municipiului Slatina. În acest moment, în oraș sunt șantiere pe aproape toate străzile. Angajații DASIP, cei ai Serviciului Dezvoltare Urbană, dar și ai Companiei de Apă Olt lucrează în toate cartierele, pentru modernizarea orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE