Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua NATO, marcată la Slatina
03.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 268

Ziua Alianței Nord-Atlantice a fost celebrată, ieri, la Slatina. Anul acesta, „rolul NATO este mai important ca oricând. Războiul din Ucraina ne arată tuturor cât de importantă este pacea și cât de vulnerabilă este securitatea”, a fost mesajul transmis de prefectul județului Olt.


 În urmă cu 18 ani, pe 2 aprilie 2004, drapelul românesc a fost arborat pentru prima dată la sediul NATO din Bruxelles, țara noastră devenind membru al celei mai puternice Alianțe politico-militare din istorie. Marcată în fiecare an în luna aprilie, Ziua NATO are o importanță deosebită, având în vedere rolul crucial în asigurarea securității euroatlantice, fiind garantul securității statelor membre, inclusiv al României. La Slatina, evenimentul a fost marcat pe platoul din fața Prefecturii Olt.
Evenimentul organizat cu prilejul Zilei NATO s-a încheiat cu o paradă militară. Angajații MAI, dar și membrii formației Lyra Band, au defilat în aplauzele celor prezenți la manifestare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024