Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Se deschide târgul pentru sacrificarea mieilor
17.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 852

Se deschide târgul pentru sacrificarea mieilor la Slatina. Anunțul a fost făcut, astăzi, de Primăria municipiului, care a solicitat Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor acordarea avizului de funcționare. Târgul va funcționa în perioada 20 - 23 aprilie și vor avea acces în cadrul lui, doar crescătorii din județul Olt.


 Și anul acesta, în municipiul Slatina va fi deschis centrul pentru sacrificarea mieilor și a iezilor, de Paște. Încă de săptămâna trecută, Primăria municipiului Slatina a solicitat Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor acordarea avizului de funcționare. Astăzi, municipalitatea a anunțat că târgul va fi deschis în zilele următoare.
„Conform Dispoziției ce face referire la acordarea avizului sanitar veterinar de funcționare temporară pentru spațiul amenajat în incinta fostului abator Strehareți, vă aducem la cunoștință faptul că în perioada 20.04.-23.04.2022 acesta va funcționa în vederea sacrificării mieilor și iezilor”, apare pe site-ul Primăriei municipiului Slatina.
Programul de funcționare al centrului de sacrificare a mieilor la Slatina va fi următorul:
-Miercuri-Joi-Vineri –8.00-17.00
-Sâmbătă –9.00 - 13.00
Autoritățile spun că în târgul de miei de la Slatina va fi permis doar accesul crescătorilor de ovine și caprine din județul Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024