Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Cinste și recunoștință pentru veterani
29.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 312

Ziua Veteranilor de Război a fost marcată, astăzi, la Slatina, printr-un ceremonial militar și religios. Manifestările au avut loc la Monumentul Eroilor, unde autoritățile au cinstit memoria celor care au murit pentru libertate. La final, au fost depuse coroane de flori și a fost păstrat un moment de reculegere în memoria eroilor căzuți pe fronturile de luptă.


 A fost Ziua Veteranilor de Război. La Slatina, autoritățile au marcat evenimentul, ca în fiecare an.
Dintre cei 15 veterani de război câți mai există, în județul Olt, unul singur a mai putut ajunge la eveniment. Toma Corcău împlinește, peste câteva luni, vârsta de 99 de ani. A trăit astăzi cu emoții ceremonialul militar, dar și cu gândul la ceilalți veterani care mai sunt în viață.
Autoritățile au păstrat un moment de reculegere pentru eroii căzuți la datorie. A urmat depunerea de coroane, iar manifestările s-au încheiat cu parada militară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022