Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary International|Peace & Mental Health Forum
13.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 124

Districtul Rotary 2483 Serbia & Muntenegru a fost gazda unui forum internațional remarcabil. Printre participanți s-au numărat guvernatorul Ovidiu Bunget și vice-guvernatorul Florin Mărginean, reprezentanții Districtului 2241 România & Republica Moldova, dar și rotarieni de pe toate continentele lumii, pentru a dezbate două dintre cele mai importante teme ale acestui an: pacea și sănătatea mentală. Invitatul de onoare a fost însuși președintele Rotary Internațional, Gordon McInally.


Districtul Rotary 2483 Serbia & Muntenegru a fost gazda unui forum internațional cu tema „Pacea și sănătatea mentală”. Guvernatorii Rotary din toate colțurile lumii s-au întâlnit, în acest weekend, la Belgrad, un oraș marcat, de-a lungul istoriei, de multe războaie militare și civile.

Invitatul special al acestui eveniment a fost Gordon McInally, președintele Rotary Internațional 2023/2024, inițiatorul campaniei de luptă contra bolilor mentale.
Evenimentul a adunat aproximativ 100 de rotarieni, reprezentanți ai districtelor de pe toate continentele planetei.

La forumul internațional de la Belgrad au fost prezenți și guvernatorul Ovidiu Bunget și vice-guvernatorul Florin Mărginean, reprezentanții Districtului 2241 România & Republica Moldova.
Reprezentanții României i-au făcut președintelui Rotary Internațional, Gordon McInally, și un cadou inedit. Din partea Districtului 2241, acesta a primit o minge și un tricou oficial de rugby, cunoscută fiind pasiunea sa pentru acest sport. Balonul a fost semnat de jucătorii naționalei României.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE