Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary│De pe continentul american, la Slatina
29.03.2023
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 744

Tinerii rotarieni de peste ocean, aflați în programul Programul Rotary Internațional de Schimb de Tineri, au vizitat, astăzi, Slatina și sediul OLT Tv. Copiii s-au transformat, pentru o oră, în oameni de televiziune. Au citit de pe prompter, au fost reporteri, dar și cameramani. Experiența lor la Slatina s-a încheiat cu o vizită pe Dealul Grădiște, acolo unde au putut admira întreaga panoramă a orașului.


”Long Term Youth Exchange Program” a oferit șansa a 12 studenți din state precum SUA, Mexic, Brazilia și Argentina să petreacă un an de zile în România. Astăzi, tinerii au venit în vizită, la Slatina, iar prima destinație a lor aici, a fost studioul OLT Tv.
Preț de o oră, fiecare participant a fost provocat să experimenteze meseriile de crainic de știri, reporter, și chiar de cameraman.
Preț de o oră, fiecare participant a fost provocat să experimenteze meseriile de crainic de știri, reporter, și chiar de cameraman. Tinerii au fost foarte entuziasmați să descopere o mică parte din tainele televiziunii, iar, la final, doi băieți din SUA și Mexic au decis că vor să studieze la facultăți de jurnalism din România.
După vizita de la OLT Tv, tinerii au încercat să trăiască o zi din viața de slătinean. Au mâncat la un restaurant din oraș, au savurat o bragă la Atelierul Atletul Albanez și au admirat panorama superbă a Slatinei văzută de pe Dealul Grădiște.
Tinerii vor mai petrece câteva luni în România, înainte de a se întoarce în țările lor. În luna august, mai mulți elevi români, printre care și două eleve din Slatina, vor merge într-un schimb de experiență în țări ca SUA, Canada sau Brazilia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE