Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
RE/MAX Area Experts, acum și în Slatina
19.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 773

RE/MAX, lider pe piața imobiliară internațională, și-a deschis sediu și în municipiul Slatina. RE/MAX Area Experts este agenția care vă ajută să vindeți, să cumpărați sau să închiriați case și apartamente, la cele mai avantajoase prețuri.


 RE/MAX Area Experts, cea mai mare agenție imobiliară din lume își deschide acum porțile și în Slatina. Noua franciză este prima din județul Olt și oferă servicii imobiliare la cel mai înalt standard. Profesionalismul, dar și experiența pe piața internațională sunt cele mai mari atuuri oferite clienților.
Agenția RE/MAX este cea mai extinsă rețea în industria imobiliarelor, la nivel global. În România, RE/MAX are sute de birouri și mii de agenți imobiliari, iar acum urmează să se dezvolte și pe piața locală slătineană.
RE/MAX România face parte din compania de servicii imobiliare din Statele Unite și este una dintre cele mai puternice agenții în acest domeniu. Sediul din Slatina se află lângă restaurantul Deja-Vu, iar un agent imobiliar vă va răspunde la numărul de telefon 0741.11.97.60. Puteți tranzacționa o proprietate și prin

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE