Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt: Petrecere câmpenească de 1 Mai, la Slatina
02.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1861

PSD Olt păstrează tradiția de 1 Mai. După o pauză de trei ani, membrii organizației din Slatina au reluat sărbătoarea câmpenească pe care o desfășurau, an de an, la pădurea de pe malul Oltului. Aproximativ 1.000 de oameni: membrii, dar și simpatizanți ai filialei, au petrecut duminică, la iarbă verde, cu muzică, mici și bere.


 Petrecere la iarbă verde de 1 Mai, la Slatina. Partidul Social Democrat a organizat, duminică, o petrecere câmpenească pentru a sărbători, ca în fiecare an, Ziua Internațională a Muncii. Evenimentul, devenit deja tradiție în județ, a avut loc la pădurea de pe malul râului Olt, în apropierea Stației de Epurare. Social-democrații, alături de slătineni, s-au bucurat de vremea frumoasă și de ocazia de a se putea reîntâlni și a sărbători, ca altădată, în mijlocul naturii.
Tineri, dar și persoane de vârsta a doua, cu toții s-au bucurat de organizarea acestui eveniment. Au așteptat câțiva ani să poată ieși din nou, în mijlocul naturii, pentru a sărbători tradițional Ziua Internațională a Muncii.
Artiști locali cunoscuți, dar și membrii Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”, au susținut momente artistice de excepție pe scena amplasată în pădure. Fie că s-au relaxat la masă ori pe pătură la iarbă verde sau au jucat hore și sârbe, slătinenii au petrecut până seara. La eveniment au fost prezente și zeci de forțe de ordine, pentru fluidizarea circulației în zona respectivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022