Oltenii care au vrut să cumpere carne proaspătă și sigură de miel au avut la dispoziție locuri special amenajate și supravegheate. Patru centre de sacrificare au fost deschise, în zilele dinainte de Paște, la Slatina, Balș, Drăgănești-Olt și Osica de Sus. Sute de oameni au trecut pragul târgurilor și au avut de unde să aleagă. Miei mai mici, dar și exemplare de zeci de kilograme, ameliorate cu rase franțuzești, au fost oferite celor care obișnuiesc să pună pe masa de Paște carne de miel. Un oier din zona de nord a județului a avut de vânzare 400 de miei.
În total, peste 680 de miei și iezi au fost sacrificați în cele patru centre, iar alți 441 în abatoare.
Numărul mieilor sacrificați în magazine a fost mai mic decât anul trecut, când s-au înregistrat 663 de capete de tineret ovin și caprin sacrificate înainte de Paște. Mieii sacrificați în abatoare au ajuns în lanțurile de magazine din țară.