Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parada mașinilor de epocă, pe străzile Slatinei
02.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 940

Mașini de epocă, dar și camioane de armată, și o motocicletă Mobra, au putut fi admirate, în week-end, la Slatina. Retromobil Club România, împreună cu Primăria municipiului Slatina, au organizat „Retro Parada Primăverii 2022”. 30 de mașini au fost expuse în Parcul Tineretului, pentru a fi admirate de vizitatori.


 Eveniment dedicat iubitorilor de mașini de colecție, la Slatina. În week-end, Retromobil Club România, împreună cu Primăria municipiului Slatina, au organizat „Retro Parada Primăverii 2022”. La eveniment au participat peste 20 de proprietari de mașini, ce au fost expuse pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului.
Liviu Preda a fost unul dintre participanții la eveniment. A venit cu patru autoturisme, la care el spune că ține foarte mult.
Nu doar adulții, ci și copii, au fost interesați de mașinile expuse în cadrul evenimentului organizat la Slatina. Iar unii s-au fotografiat lângă vehiculul preferat.
Printre colecționarii de mașini vechi l-am întâlnit și pe Vlad. Are doar șapte ani, este din Caracal și a venit împreună cu tatăl lui să le prezinte vizitatorilor Dacia de care el este foarte mândru.
Două camioane și un alt vehicul de armată au fost atracția „Retro Paradei Primăverii 2022”.
Un alt tânăr și-a prezentat cu emoție mașina sa de suflet: o Dacie, pe care o conduce, chiar și pe distanțe lungi, atunci când vrea să se plimbe.
Pe lângă exponatele, pe cât de vechi, pe atât de valoroase, s-a aflat și o motocicletă Mobra. Toate vehiculele au pornit apoi într-o paradă impresionantă pe străzile Slatinei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022