Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Leadership & management pentru tinerii Interact
09.04.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 216

Clubul Interact District 2241 România & Republica Moldova a avut un program special pentru Conferința de Primăvară de la Cluj-Napoca. Invitați speciali de conducerea clubului, persoane celebre ca Dragoș Petrescu, Radu Hanga și Sergiu Mircea le-au împărtășit tinerilor sfaturi și povești de succes legate de leadership și management.


 Clubul Interact este ramura de tineri a celor de la Rotary, un club de voluntariat care luptă pentru binele comun al oamenilor din toată lumea. Pentru a fi o organizație de succes, Clubul Interact investește în tineri și, pe lângă activitățile caritabile pe care le desfășoară, alocă o resursă importantă pentru formarea noilor lideri. Aceasta a fost și tema principală a Conferinței Districtuale din acest week-end. Unul dintre cei mai în vogă oameni de afaceri din țară și jurat al emisiunii „Imperiul Leilor”, Dragoș Petrescu, dar și președintele Bursei de Valori București, Radu Hanga, au venit în fața interactienilor pentru a-i învăța ce înseamnă o carieră de succes.
Participanții au apreciat toate sfaturile primite din partea speakerilor și au spus, cu zâmbetul pe buze, că vor încerca să țină cont de aceste informații și în viața lor personală și profesională.
Pe lângă cei trei invitați speciali ai evenimentului, voluntarii Interact au făcut cunoștință și cu persoane din board-ul central al Clubului Rotary District 2241 România & Republica Moldova.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024